Adventsmys

1:a advent och ljuset eller ljusen är tända. Har ingen adventsljusstake som håller ställningarna i fönstret men hel massa andra ljus så det blir bra det med. Försöker skapa julstämning. Hur jag skapar den? med den HÄR låten(årets jullåt?), min nya stickade juliga tröja med renar på, lussekatter, glögg med massa mandel, pepparkakor, mys och ullstrumpor! 
 
Btw, nu har jag äntligen Superlicious i min ägo, ni vet Sofi Fahrmans och Julia Fors träningsbok och jag har helt klart börjat äta mer "ren" och nyttig mat och jag är så nyfiken på Filippas Raw Claearity juice på lilla eko-fiket Sthlm Raw som ligger i vårt kvarter! Nu är det bara träningen som ska vässas upp några level. Är ingen gymperson men älskar plankan och enkla styrkeövningar man kan göra på golvet hemma.
 
 
 
Älskar detaljerna på denna bild! den lilla hyacinten, trädet och lampan! Fint! 
 
 
Hoppas ni har en fin advent med massa mys! 
 

Inredningsinspo

Godmorgon! det är fredag och det är helg, skönt. Har valt ut några härliga och inspirerande godbitar i intedningshimlen, köpte med mig min första smoothie från Blueberry igår och mitt val blev... Go nuts med jordnötssmör, väldigt god och mättande. Nästa gång blir det super c! en riktig c-vitaminbomb är ju inte helt fel i mörkret. 1:a advent på söndag och jag känner stort ha-begär på NK:s glöggte, pepparkakor och lussekatter! Hur är det med er har ni börjat med något juligt ännu? 

 
 


 
 
 
 

Livet som modepraktikant

Ytterligare 2 dagar på Modette har avverkats och jag har nu klar med min tredje vecka. Om jag trivs? Ja, ja, ja! när man skriver om ytliga ting som mode och sånt där så är det lite svårt att hålla sig från alla vackra kreationer! Kan ha provat världens finaste dress på COS, så fantastisk och vilka former man får i den, jag säger bara det. Fick komplimanger av den gulliga  butikspersonalen och ja klänningen finns ständigt i mina tankar... Idag har jag varit på presslunch för Maybelline på Nosh & Chow med stylisten Jonas Hallberg och på en pressvisning för Vichy på Pontus! Trevligt värre såhär i höstmörkret. Annars då? Jag jobbar på framför i Mac:en, äter charkisar med pojkvännen och förbereder inför det nya jobbet. Här är får ni en glimt av mitt praktikantliv! 


Fikar lite gott kaffe och fruktsallad! 


Provar vassa klackar på COS...


Dagens goda lunch! 


Presslunch för Maybelline på Nosh & Chow. 


Den fantastiska dressen! 


Pressvisning på Pontus!

Ha en fin kväll! 
Visa fler inlägg