Sommarstockholm

ooops jag försvann visst lagom när solsemstervärmen drog in över landet... Ingen har väl lyckats undvika den kompiösa värmen? smälter nästan bort. Men jag gillart! inte en tanke på stressiga sociala medier eller nya blogginlägg och det är tro det eller ej... superskönt! blickar ut över sommarstockholm och njuter så mycket jag kan. Äter allt gott jag vet, solar, spelar kort, hänger på balkongen, strosar på stan, planerar jobb och karriär men inget bad så långt ögat kan nå... Har funderat lite kring bloggen och dess innehåll. Just nu står personlighetsfaktorn på noll och tankarna går kring en livstilsblogg eller en bloggpaus. Det blir en spännande höst!
 
 
 
 
 
Italiensk plockmat står på menyn ikväll. Äntligen ska jag få min efterlängtade caprese! och så lite blåbär i kylen på det så är sommaren komplett. 

Inredningsinspo

Det är dags för ny härlig inredningsinspo ifrån min favorit, Hemnet Inspiration och det här är det senaste som sparats ner i inspirationsmappen! Enjoy!
 
 
 
Plötsligt vill jag inreda med en guldig annanas mitt på köksbordet! ja eller varför inte en skimrande flamingo som jag fick syn på i ett skyltfönster i Stockholm. Så coolt att mixa med lite "vanligare" inredningsdetaljer!
 
 
Älskar den vackra kakelugnen! 
 
 
En egen Kitchenaid står högt, högt upp på önskelistan! /bakdrottningen
 
 
Ha en fin kväll! 

Mode hjärta inredning

Jag har med tiden lärt mig att det inte går att forcera fram kreativitet och blogginlägg därav den något glesa uppdateringen. Men efter regn kommer solsken och nu är den tillbaka. Resultatet av det = det här kollaget!
En blandning av vad jag inspireras av just nu. Den grå kudden som är galet lik Hay´s kommer ifrån H&M och det hade inte varit helt fel att bunkra upp med dem i höst. Jag ser gärna en mix av blänkande material och hederligt trä och sandalerna står HÖGT upp på sommarönskelistan! och lampan, ja den älskar jag! 
 
pretty pastels
 
 
Mode hjärta inredning
Visa fler inlägg