Torsdagsinspiration

Bjuder på en STOR dos och vårinspirerad inspiration såhär på kvällskvisten. Lite för min frånvaro här på bloggen men också för att jag tycker det behövs i detta vädret. Snart är det dags att välkomna februari och jag längtar såklart till våren! Vet precis hur jag vill klä mig, vad jag vill sätta i vasen och hur jag vill inreda. Njuter av en kopp champagnete och Chill out-musik, så mysigt! älskar lugnet. Har även införskaffat nytt i bokväg, en bok som stått på listan på böcker jag vill läsa, så nu äntligen ska jag dyka ner i den. I helgen då? ja då blir det sovmorgon med stort S, systerhäng med stort S och SPA med stort S och så en brunsch på det. Lyxigt värre! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det HÄR armbandet ska jag också införskaffa någon gång framöver! så himla fint och viktigt. Älskar kombon med klockan och armbandet! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets trendigaste skomodell?
 
 
Bildkällor: HÄR, HÄR och HÄR 

Filippa K SS14

Våren hos Filippa K ser lovande ut! väldigt lovande. Skira, söta blusar mot klassisk denim. Mycket tunna tyger och skjortor. Japp, skjortan är vårens plagg! och den får gärna vara lite ledigt upprullad längs ärmarna. Jag kör på skjorta och dressade byxor eller jeans redan nu. Gillar ju att vara steget före... Även blusarna ska plockas fram. För efter att jag sett kampanjen, provat plaggen i butik och spanat runt på hemsidan så kan jag bara konstatera att skjorta, dressade byxor/jeans och pumps blir mina 3 nyckelplagg.
 
 
Tunna, fina dressar!
 
 
Blusen är supersöt i verkligheten!
 
 
Ränder på skjortan, JA tack! 
 
 
Den typiska "vår outfiten" 
 
 
Kimono-inspirerat med markerad midja!
 
 
 Klassisk ljus denim och sitter som en smäck på! 
 
 
Sådär det var min lilla summering av Filippa K SS14
 

Interiör

Kickstartar v.5 med inspirerande interiör! det här är det senaste som har hamnat i inspirationsmappen! Den här veckan kommer det bli något sämre uppdatering här på FashionDeco.. anledningen till det? kommer vara borta mellan 8-16 om dagarna. Men jag ska göra mitt bästa för att bjuda på inredningspics, pepp-inlägg, små musiktips och mode ändå.
 
Runda lampor gör sig bra i hallen! 
 
 
 
 
Metallkrukor gifter sig bra med marmor! 
 
 
 
 
 
Att sortera böckerna i färgordning är så snyggt! 
 
Visa fler inlägg