Veckoinspo

Det är dags för ny härlig veckoinspo! Den här veckan drömmer jag om maffiga taklampor, att vara sommarsnygg i en simpel outfit bestående av vit skjorta, shorts och en mönstrad sjal i håret. Varken mer eller mindre.. jag ser gärna romantisk spets till kavaj, drömmer om gröna vaser och tänker mycket på vikten av att älska sig själv
 
 
Vad drömmer ni om den här veckan?

Ladda batterierna

Smet iväg. Nästan en hel vecka sedan jag yttrade mig här och det känns inte riktigt okej. Fast det gör det nog när jag tänker efter... Har laddat batterierna. B. la somnat till en helt fantastisk sjöutsikt! (vardagslyx). Har som vanligt sparat ner en massa snyggt och inspirerande i inredningsväg ifrån min favorit. Ja ni vet nog vilken det är vid det här laget. Visst är det Hemnet inspiration! Så jag bjuder på det ikväll, inredningsinspo alltså. Är tillbaka imorgon i sedvanlig ordning. Vad som väntar då? Ny härlig veckoinspo! Ni kikar väl in? 
 
 
 
 
 
 
 
Hur är det med er, tänker ni också på att ladda batterierna ibland? 

Balanserat Blått

Såhär hade jag gärna gått klädd i sommar. Ja för inte idag då det har regnat stup i kvarten. Har kollat på ELLE´s live-redaktionsmöte och känner ännu mer att jag är på rätt väg! Var ute på en promenix i mina hunters, lyssnade på The City-spellistan och hörde regnet smattra mot paraplyet. Mysigt! Men lediga blå skjortor och shorts känns som en vinnande kombo. Och för att inte tala om chanelbagen i denim! hur fin? 
 
 Bildkällan: HÄR
 
Lite balanserat blått denna regniga onsdagskväll.
Visa fler inlägg