Helveteshelg

Min helg har gått i sjuklighetstecken och jag vill bara stryka ett sträck över den. Har feber och så har magen vänt sig ut och in ett antal gånger. Och som jag har druckit, alla möjliga drycker i kylskåpet... vilket man är lyckligt lottad en helg som den här. Och så har jag varit sängliggandes och rastlös! vet inte hur många gånger jag bytt sida av sängen, drömt konstiga drömmar och gått upp mitt i natten. Nä det här vill jag verkligen inte vara med om igen. Är forfarande inte frisk och pigg men gör mitt bästa och vilar upp mig och det HÄR fick mig att dra på smilbanden och gav mig ett pirrrr i magen, Tack Sofi! precis vad jag behövde efter denna helveteshelg.
 
 
Inte så kul med "sjuk-selfies..." så bjuder på denna underbara sommarbild istället. Hoppas ni har haft en ljuvlig helg med mycket sommarsol! Några jordgubbar har jag fått i mig i alla fall.

I min smak

Det här är en våning i min smak! hade kunnat packa den silvergrå resväskan, rada upp mina inredningsprylar, adressändra och flytta in direkt. Den har känsla, stil och är sparsamt möblerad och prickar in mycket på min lägenhets wishlist. Gillar verkligen de mixade stolarna, tavlorna på väggarna, de långa gardinerna som sveper över det vitlaserade golvet, den eleganta kristallkronan, den rosa soffan och de uppslagna tidningarna. 
 
 
 
Bubblet står redo att njutas! 
 
 
Om jag vill flytta in? Ja, Ja, Ja! 

Rosa rosor & ett hejdå

Sista dagen på bästa Kvänum igår och jag har svårt det där med att säga hejdå och avsluta något. Att inte kliva in genom dörren, plocka fram en grön kapsel till nespressomaskinen, ta mig ner för snurrtrappan och sätta igång jobbdagen känns tråkigt. Men jag är redo för nya äventyr och nya händelser och jag kan ju alltid hälsa på! fick med grymma referenser och ett krispigt äppelpajsrecept. Så vad har jag gjort då? 

Jag har designat banderoll och värdebevis i en härlig, uppiggande vårgrön färg, packat in spisar, varit ute på slott, druckit otaliga mängder koppar kaffe, bakat kanelbullar och bröd, tagit emot kunder, varit med på säljsamtal, inrett showroomet, varit med och ritat kök, packat in porslin, arkiverat, varit med ute på kundbesök, ätit goda luncher, gjort snyggt i butiken, köpt fina rosor, handlat grönsaker, åkt minicooper, fotograferat till TV-reklam, diskuterat mål & visioner, bläddrat i glossiga inredningsmagasin och mycket mer. Från kundbesök till komplett kök och jag älskar det. 
 
 
Köpte dessa ljuvliga rosor till showroomet igår.
 
 
 
Svängde inom Home & Clothing, upptäckte ett prismärkningsfel som lät lite FÖR bra för att vara sant. En Lexington filt för 299 kr? som är ny för i vår. Fick mig ett gott skratt tillsammans med expediten och plockade med mig denna fina katalog hem. Lexingtons nya kollektion är heeelt underbar!
Visa fler inlägg