Krispigt kök

Godmorgon! kickade igång dagen med löparskorna hårt knytna runt fötterna och begav mig ut på en krispig springrunda. Superskönt! och så lite styrka på det i trädgården och man är fit for fight. Njöt av en god helgfrukost med bär och drömyoggi, älskar frukost, det är nog det bästa målet på hela dagen. På tal om krispigt, hur fint är inte detta kök? med högt i tak, ekparkett och ett moln av vitt. 
 
Väldigt fint om ni frågar mig! 
 
 
Ljusstakar och blommor gör sig bra på köksbordet." Less is more"! 
 
 
Citroner i ett kakfat känns annorlunda och nytänkande! Istället för klockan hade jag gärna sett den HÄR och den HÄR.
 
 
 Och kryddväxter livar verkligen upp i köket! I juli, ja då jobbar jag med kök igen! 

Happiness!

Gomorgon! lagom till solen försvinner så möts jag av det HÄR som gav mig ett leende på läpparna! Det grå vädret känns inte lika jobbigt längre... Så roligt när en grym bloggare tipsar om mig och min lilla mode och inredningsblogg. Hur det gick till? skrev en kort motivation om varför hon skulle kika in och tipsa om just mig och det gick tydligen hem! Det handlar om att våga
 
 
Försöker ju bjuda på en mix av inredning, mode och personligt! Är det något ni vill se mer av så säg till! 

Espresso House

Espresso House har landat i lilla staden! Perfekt att slå sig ner och njuta av gott kaffe och morotsmuffins. Inredningsmässigt påminner det om Espresso House i Hässleholm med "fejk" böcker på väggarna, industrilampor, murriga textiler och mysiga soffor. Beställde en latte och det brukar ju vara något gulligt hjärta eller fint löv på toppen men jag fick en liten räka, haha och kanske det bästa av allt när baristan utbrister" oj, nu blev det inte någon figur, det blev en räka. Hoppas du gillar räkor!" och den andra expediten fyller i på Stockholmska "reeka", kunde inte hålla mig för skratt! Alltid trevligt med baristor med humor. 
 
 
 
 
En morotsmuffins gör sig inte så bra på bild... men god var den i alla fall!
 
 
 
 
Komönstrade sittpuffar mixas upp med bokmålningar.
 
 
Min lilla räka. Visst är det likt? 
 
 
Perfekt med WIFI for free också när man har sällskap av sin Mac istället!
Visa fler inlägg