Stilren Sekelskiftesdröm

Kikar gärna in på olika mäklarsajter så fort tillfälle finns. Alvhem Mäkleri har legat lite på is men det senaste som ligger uppe är denna lilla sekelskiftesdröm. Genomgånde vitt med färgglada detaljer. En röd drömkyl i köket. Mönstrade Svenskt tenn-kuddar, tidningsställ ifrån Design Torget. Älskar vita golv och vita väggar. Både ljuset det ger till våningen, att det är lättmatchat och stilrent. Men nu är det dags för er att kika på den, så här har ni den, den stilrena sekelskiftesdrömmen på Olivedalsgatan 18
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott Nytt år! hoppas 2014 blir ett bra och fint år. Och kom ihåg, ta chansen om den kommer i din väg! 

X-mas presents in a creative way

Mysigt julfirande (utan snö!?) tillsammans med min kära familj dessa dagar. Lugnt och skönt med egenpåhittade lekar som Musikquiz, spå-lek och tipsrunda, ta hand om varandra och bara ha det bra. Precis vad jag behövde. Men även i år väntade några julklappar under granen och jag tänkte att ni skulle få kika på några av mina kreativa upplevelse-klappar! Here we go! 
 
 
 
Då kreativiteten och lekfullheten finns inom familjen så möttes jag av denna gulliga lilla lapp med ögon med ett "presentkort" på afternoon tea på Rosen ifrån en av mina systrar. I den orange boxen gömde sig även denna ljuvliga vita badbomb "so white" med överraskningar som jag kan njuta av fram till dess! 
 
 
Såhär ser den ut. Älskar överraskningar så gissa om jag längtar tills jag får se dem!! 
 
 
Och av mina andra två systrar fick jag detta fina och kärleksfulla kort. Så fint! 
 
Med ett innehåll som det här! SPA och lyx-brunch på Ystad Saltsjöbad! Ett ställe jag har drömt om att få besöka. En SPA-behandling inspirerat av tropisk regnskog låter helt underbart i mina öron. Och kan säkert boosta min energi och inspiration!  
 
Och detta hjärtat (två polkagrisar) var dock inte en julklapp utan det står för all kärlek. Så kom ihåg att ge mer kärlek till nära och kära, för det är det som håller oss vid liv. Puss på er mina fina läsare! Hoppas ni hade en riktigt fin jul. 

Mitt 2013


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja mycket! Jag gick på jobbintervjuer för drömjobb i Stockholm, såg Oskar Linnors live!, började jobba heltid, lagade 3-rättersmiddag, blev en av finalisterna i en ELLE-tävling, jobbade som butiksdemonstratör, provade på piloxing, fyllde 21 och började sälja på Osom.

 

 

Hur har ditt 2013 varit?
Otroligt tufft. Mycket känslor. Lite som en berg och dalbana... Mycket skrivande, jobbsökande, mycket jobb helt enkelt. Och flexibelt. Jag tror som så att det var året jag byggde upp det som jag kommer att ta del av 2014.

 

Blev du kär i år? 
Nej.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
18 november, när jag var på jobbintervju på Metro Mode och besökte deras coola kontor som ni kan se en glimt av HÄR, hamnade mitt emot en jättefin kille på tåget, jagade "rätt" taxi (Taxi Stockholm") och fick höra att det hade varit en bättre värld om fler hade varit som jag. Den dagen alltså.

 

Vad är din största framgång 2013?
Min personliga utveckling.

Bästa köpet?
Mina snygga stövlar tror jag.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, skor och choklad.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja mycket! Att få gå på intervju till flera drömjobb, att fylla år, bli en av finalisterna i ELLE-tävlingen, att bli länkad på en stor och grym modeblogg, när mina fina vänner överraskade mig med en jättefin och personlig present, när jag vann ett beddset ifrån Marc O´ Polo innan jul och mycket mer.

 


Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Cross that line, alla låtar på höst/vårmys- listan ifrån mitt förra förhållande, Plåster, Birdys nya album "fire within", Feel the love, Wake me up, where the lights go...


Vem har du umgåtts med mest?
Min familj och mina vänner.

 

Har du haft ett förhållande under 2013?
Nä. Singelpingla med stort S.

 

Vart reste du under 2013?
Till Stockholm, tyvärr inte längre än så...

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Ja! ett jobb och rutiner! en egen lägenhet, bättre ekonomi och ett ljusare liv.

 

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag vaknade av traditionell födelsedagssång på morgonkvisten, fick världens största och finaste bukett och presenter. Fick ännu mer sång ifrån min farmor och farfar, bar födelsedagshatt och sökte jobb, haha. Sen mötte jag upp mina fina systrar HÄR för champagnedrink och så fick jag underbaraste ull-halsdaken ifrån Acne i present. Fick ett jättefint födelsedagskort med ett litet brev och somnade med ett leende på läpparna.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, ett jobb, mer äventyr, bättre balans i vardagen och kärlek.

 

Vem saknade du?
Min mamma, mitt ex, alla fina människor i Stockholm.

 

De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat så många nya människor i år, men en av dem är Caroline Sandström på Metro Mode, hon är verkligen sådär härlig i verkligheten!

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Ta chansen! 

Visa fler inlägg