Inredningsinspo

Helgen står för dörren och det är dags för ny, härlig och stilsäker inredningsinspiration! För nog är det stilsäkert. Älskar golvlampan och har en liknande ifrån Mio. Så snygg! Vad jag mer gillar? Runda skinnbrickan, kakelugnen, snittblommorna i den runda vasen och de stilrena bordslamporna i The master bedroom! 


Älskar lampan!


Som ett litet stilleben på brickan... Så fint! 


Happy Friday! 

Vinterjacksproblemet

Vintern är en mysig och snöig årstid och bara jag hör ordet chailatte blir jag varm i kroppen... Men när det kommer till plagg & kyla känns det som en olöslig ekvation! Jag tror inte jag är ensam om att vilja klä mig varmt, snyggt och dressat även när snöflingorna singlar ner... Den här vinterjackan, ja den stavas perfektion. 

Vad jag gillar? Den enkla, okomplicerade designen, snedknäppningen och dragskon i midjan...vips så skapar du en feminin look! 


Kommer ifrån Acne. Man får drömma så idag drömmer jag om att kliva ut ifrån en viss flaggskeppsbutik med den här fina jackan i en rosa påse i handen!

Att vänta

Godmorgon! Väntar på ett besked som jag så gärna vill ha. Det här med att vänta är inte min grej och har aldrig heller varit... Så fort det plingar till i mailen ska jag berätta för er! Tills dess får ni ha en fin onsdag. 

Och juste njuut av denna snygga inredning! 

 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg