Bloggfunderingar

Hoppas ni har haft en fin jul med mycket mys. Som vanligt när jag har för mycket tid funderar jag väldigt mycket. Hjärnan går på högvarv och mållistan inför 2015 skapas som jag sedan ska skriva ner. Gillar att kunna se målen framför mig. Funderar väldigt mycket på hur jag ska göra med bloggen, med Fashion Deco. Behöver en förändring! älskar ju att inspirera och blogga om vacker inredning. Ni kanske har märkt att mina egentagna detaljbilder sakta har försvunnit bort och det beror på att min kamera har fått en ny ägare. Bra bilder är ju A och O för en bra blogg. Och så har min kära Mac dött. Antingen blir det en bloggpaus? och så får jag nöja med mig att läsa andra grymma och inspirerande bloggar för tro mig det är väldigt många eller så startar jag upp något nytt...!
 
 
 
 
Missförstå mig rätt jag älskar att blogga och skriva och jag är så glad och tacksam för alla fina kommentarer, framförallt till mina inredningsinlägg. Tack, tack, tack! 

Våningar & podcast

Fortsätter kika på fina våningar så bjuder på den här Stockholmspärlan! Hur mysig och skön ser inte soffan ut att vara? Och finns det något bättre än ett omfång vita krispiga liljor? Så fint. En härlig fredagstradition jag har är att lyssna på fredagspodden och så har jag även lyssnat på jobbpodden som redaktören Caroline gästade denna gång. Väldigt inspirerande! Älskar podcast.


Inredningsinspo

Svårare än vanligt att plocka ut inspirerande inredning denna gång, men så hittade jag den här fantastiska våningen som bara måste bara ses! Helt i min stil. Är svag för snygga sänggavlar, simpla dekorationer och fina detaljer. Hoppas ni gillar denna inredningspärla lika mycket som jag! Har ni köpt alla julklappar än? eller är ni som jag en tidsoptimist som är ute i sista minuten... då måste ni spana in mina julklappstips till la familia! Kika in HÄR och ni kommer garanterat få den inspiration ni behöver!
 
 
Så många fina detaljer! 
 
 
Älskar sänggaveln och de eleganta bordslamporna! 
 
 
Ha en fin dag! 
Visa fler inlägg