Modetrender just nu

Mycket inredning men det är ju så kul! Har dock spanat minst lika mycket på tilltalande och trendkänsliga modeplagg. Den simpla, klassiska trenchen med sportiga sneakers, slitna jeans med vit skjorta, sidenplagg mixat med bomullströjor, sotsvarta bikerjackan, it-plagget scarfsen, somrig spetstopp, den populära påsväskmodellen och vitt från topp till tå osv. Nyfikna på hur det ser ut i bildform? Here we go!Älskar sista bilden! Hur glad blir man inte av den?  

Veckokick!

Måndag och dags att kicka igång en ny vecka! Solig vårmorgon här, vilket resulterade i en löprunda med peppmusik i lurarna. Så skönt! Kikade in på hemnet inspiration som jag nästan glömt bort (!) och hittade lite fint i inredningsväg som sparades ner på luren.. (fortfarande utan dator). Det här för att vara exakt. En liten veckokick!
 


Hoppas ni får en bra start på veckan!

Påskfeelings

Helgen är här och min MacBook är fortfarande iväg på villovägar.. Har sparat ner MASSOR av inspiration både i mode och inredningsväg. Planera, sortera och njuta av vårsolen är my plans för denna helg! Har lite smått bloggabstinens, drömmer om silvervaser, Andrea Engsälls nya Inredningsbok "Gör om hemma"och är galet sugen på att styra upp en påskbrunch! Vad sägs om påskig rocky road, mimosacocktails och lekfulla påskdekorationer? Hur bra som helst i mina öron! 


bubbelgumsrosa rosor har fått flytta in hos mig! 

Hoppas ni har det fint i vårsolen. Nästa vecka kommer jag bjuda på mer personligt, mycket interiör och små modetips  Allt för min ofrivilliga frånvaro.
Visa fler inlägg