Bildgalleri!

Alltfler inredningssajter börjar med bildgalleri. En kateogri fylld med härlig inspiration och snygga, dekorativa hem. Perfekt att spara ner och blogga om. Så nu vet ni var jag kommer hänga en del framöver... som den inrednings och design lover jag är. Nu är det ÄNTLIGEN helg och ikväll då bänkar jag mig framör en annan favorit, dans på Let´s Dance såklart! Heja Kenza! 
 
 
 
 

Lite finare

Fortsätter att hänga på stan och plåta... Provade en jättefin vårjacka ifrån ett av mina favorit klädmärke STOCK HLM, hade gärna burit den i vår tillsammans med ett par klassiska solisar, loafers och färgglada detaljer. Är känd för min exklusiva och "fina" smak och två drömmisar i inredningsväg är just en snygg, elegant Le Creuset gryta och ett voluspa ljus av större modell. Tips! dofta på den nya doften "Suede Blanc"! supergod!! 
 
Har precis lyssnat på det HÄR och ser fram emot fler avsnitt. Mysigt inredning och design-snack och vit choklad får avsluta min kväll. 
 
 
Tulpaner och ljusrosa Le Creuset grytor. Dreamteam! 
 
 
Körde även vårfärger på dagens plagg med orange kabelstickad tröja och ljusrosa skjorta. Och så kan ni även skymta mitt fjärilshalsband! Ja och så den fina vårjackan då såklart...
 
 
Det supergoda doftljuset!
 
 
Så himla härlig färg på de söta mini-grytorna! Vårlängtan? JA, JA, JA! 
 
 
Snygg bokstavsdetalj! 
 
 
Och så en klassisk grå gryta på det.
 
Hoppas ni får en fin kväll! 

Inredningsinspo!

Lekfull inredning och design att vila ögonen på denna torsdagskväll! Så inspireras och njut och våga inred med känsla och stort engagemang! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemnet Inspiration
 
Visa fler inlägg