X-mas presents in a creative way

Mysigt julfirande (utan snö!?) tillsammans med min kära familj dessa dagar. Lugnt och skönt med egenpåhittade lekar som Musikquiz, spå-lek och tipsrunda, ta hand om varandra och bara ha det bra. Precis vad jag behövde. Men även i år väntade några julklappar under granen och jag tänkte att ni skulle få kika på några av mina kreativa upplevelse-klappar! Here we go! 
 
 
 
Då kreativiteten och lekfullheten finns inom familjen så möttes jag av denna gulliga lilla lapp med ögon med ett "presentkort" på afternoon tea på Rosen ifrån en av mina systrar. I den orange boxen gömde sig även denna ljuvliga vita badbomb "so white" med överraskningar som jag kan njuta av fram till dess! 
 
 
Såhär ser den ut. Älskar överraskningar så gissa om jag längtar tills jag får se dem!! 
 
 
Och av mina andra två systrar fick jag detta fina och kärleksfulla kort. Så fint! 
 
Med ett innehåll som det här! SPA och lyx-brunch på Ystad Saltsjöbad! Ett ställe jag har drömt om att få besöka. En SPA-behandling inspirerat av tropisk regnskog låter helt underbart i mina öron. Och kan säkert boosta min energi och inspiration!  
 
Och detta hjärtat (två polkagrisar) var dock inte en julklapp utan det står för all kärlek. Så kom ihåg att ge mer kärlek till nära och kära, för det är det som håller oss vid liv. Puss på er mina fina läsare! Hoppas ni hade en riktigt fin jul.